25/02/2015 – El punt avui – Eliminen la parada de Teisa propera a la Rodona

25/02/2015 – El punt avui -Eliminen la parada de Teisa propera a la Rodona

Els usuaris han d’utilitzar la del TPO de l’inici del vial

L’Ajuntament està reordenant les de les línies internes

Els usuaris dels serveis que ofereix Teisa han d’utilitzar a partir d’ara la parada de la línia B del Transport Públic d’Olot (TPO) a la Rodona en comptes de la que hi ha a l’avinguda Girona del barri de Sant Miquel de la capital garrotxina. Les línies afectades són les que connecten amb bus públic Olot amb Ripoll i amb Camprodon, també amb Girona i Barcelona per Banyoles, amb Figueres i amb la Universitat Autònoma de Barcelona per la ruta de la capital del Pla de l’Estany.

En canvi, l’eliminació d’aquesta parada no afecta els serveis del Bus Transversal de la Garrotxa i del bus del polígon de Politger. L’Ajuntament d’Olot ha senyalitzat aquest canvi a la mateixa parada de l’avinguda de Girona.

No és l’únic canvi. A hores d’ara, està construint i millorant les noves parades que ha hagut d’habilitat per adaptar les línies que connecten amb el nou hospital d’Olot i comarcal de la Garrotxa. Un servei fonamental si es té en compte que el centre és als afores de la ciutat, just sota del mas Subiràs del Pla de Dalt. Així mateix, n’està construint una a la ronda urbana del Pla de Dalt en direcció cap al camp de futbol i està traslladant la del davant de l’antic hospital uns metres cap a la plaça Mercat.

Finalment, ha fet instal·lar una marquesina per protegir de les inclemències meteorològiques la parada del giratori del nou hospital comarcal. Aquests treballs formen part del pla per millorar l’accessibilitat al nou centre hospitalari.